За нас

Онлайн магазин hubavovino.bg се поддържа от Wine Craft Bulgaria и е предназначен за продажба на подбрани вина за всеки от вас – ценителите на качественото, хубаво вино.

За Wine Craft Bulgaria и hubavovino.bg

Започнахме дейност преди повече от 6 години. Началото беше плахо – само с един палет Просеко и дори нямахме склад. Днес се гордеем, че предлагаме над 150 различни вида вина, от повече от 15 изби, всяка от които сме проверили лично и можем да гарантираме качеството на всяка бутилка.

Знаем, че изразът “хубаво вино” означава нещо различно за всеки, затова в Wine Craft Bulgaria и в hubavovino.bg ценим индивидуалния подход и специалното отношение към желанията на всеки клиент. Стремим се да разберем повече за вас и предпочитанията ви за вино, за да можем да задоволим индивидуалните ви изисквания и да предложим на всеки истински хубаво вино, по негов вкус.

За нашите партньори и как ви гарантираме хубаво вино

За нас виното е призвание и страст, затова държим да познаваме добре това, което предлагаме и да сме убедени в неговото качество. По тази причина избираме изключително прецизно нашите партньори. Всяка изба или винарна, с която работим, сме проучили внимателно, посетили сме лично и сме подбрали и тествали стриктно всеки нейн продукт, който внасяме.

Поддържаме дългосрочни отношения с нашите партньори, а специалното при нас и това, което ни отличава, е че работим само с малки изби и винарни, предимно семейни, с история във винопроизводството от 60, 70 и дори 100 години. Убедени сме, че именно те могат да предложат това изключително специално отношение към виното, което търсим. Виждали сме с какво внимание и любов подхождат към всяка стъпка от процеса на винопроизводството – от грижата за гроздето до бутилирането на всяка капка вино. Това е гаранция, че крайният продукт е истински и качествен, каквото е и отношението на тези хора към нас, като партньори.

Точно това е предлагаме и на вас – истинско, хубаво вино с високо качество, специално лично отношение и наслада от всяка глътка.

Защото една чаша не е достатъчна…