Технология: Совиньон Менету Салон на Домейн Ла Вилядуе е Североизточно от Бурж, Франция. Много стари лозови масиви, разположени в парцели дарени от стари религиознни ордени в региона. Те са над 40 годишни. Директно пресоване, не повече от 3 часа след гроздобера и студено утаяване. Ферментацията и узряването протичат в иноксови съдове за не повече от 24 часа. В контакт върху финните утайки между 4 и 8 месеца. И след като се избистри в иноксовите съдове се бутилира. Виното няма контакт с дъб.
Температура на сервиране и консумиране: На температура от 10-12 градуса. Препоръчваме да консумирате на препоръчана от нас температура. С цел по-добро усещане на всички вкусови качества на виното. Не преохлаждайте този тип вина.
Отзиви
Все още няма отзиви.