Совиньон Блан | Бег ин бокс 5л | Ла Магнолия

45.00лв.

Совиньон Блан Бег  ин бокс 5л  Ла Магнолия е много приятно вино от региона на Фриули  – един от най-известните и престижни региони на Северна Италия. За тези от Вас, които обичат дългите вечери с приятели това е вашата развасовка от 5л.

Технология: Совиньон Блан Бег ин бокс 5л Ла Магнолия от Фриули е вино с много прецизно отделяне на целите зърна грозде от чепките. Гроздобера се извършва изцяло на ръка. Не е нужно да споменаваме, че лозята се намират в непосредствена близост до избата. Това е с цел избягването на всякакви преждевременни нежелани реакции на ферментация. Тя протича в иноксови съдове под контролирана температура. Виното е в развасовка от 5л в Бег ин бокс реколта 2019 година .

 

Сортове: 100% Совиньон Блан – интензивен и ароматен сорт грозде.

 

Вкусови качества: Изключително експресивен минерален букет с флорални и тропически аромати. Те преминават в нежен после вкус на манго и праскова. На финала този Совиньон Блан на Ла Магнолия е с доста интензивен балансиран минерален финал и цитрусов после вкус.

 

 Регион: Friuli, Северно-Източна Италия. Регион популярен, като един от най-престижните за производство на бели вина. Тероара е благоприятен за производството на хубави бели вина.

 

Подходящо в комбинация: Совиньон Блан Бег ин бокс 5л на Ла Магнолия от Фриули е много подходящ в комбинация с всякакъв вид леки студени предястия, рибни ястия и всякакви морски дарове. Също така се комбинира лесно с някой видове ризото в комбинация с аспержи. Ние много често споделвме Бег ин бокс с голяма компания от това любимо вино дори и без храна, през топлите летни дни. Уникално вино, което е любимо на целият ни екип. Препоръчваме да погледнете и другите им продукти тук.

 

Температура на сервиране и консумиране: Добре охладено на температура от 10-12 градуса. Препоръчваме да консумирате на препоръчана от нас температура. Консумирайте бокса до една седмица след отваряне на развасовката от 5 литра. Не оставяйте на топло след като сте го отворили. Добре е да се охлажда в хладилник. Наздраве.

 

Алкохолно съдържание: 13,0% vol. изключително ниски алкохолни нива

 

 

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Совиньон Блан | Бег ин бокс 5л | Ла Магнолия“