Технология: Розе Пюр на Домейн Мирабо – Прованс е хубаво розе създадено по стандартна Френска технология за правене на розета. Контакта с ципите и течността е много кратък. Лозята са разположени в непосредствена близост. Това е с цел предотвратяване на преждевременна ферментация. Ферментацията протича при контролирана температура в иноксови съдове. Розетата от Прованс почти никога не участват в контакт с дъбови бъчви. След блендиране на сортовете и бутилиране виното почива за период от 40 дни. След това излиза официално на пазара.
Температура на сервиране и консумиране: Розе Пюр на Домейн Мирабо от Прованс препоръчваме да е охладено на температура от 10-12 градуса. Консумирайте на препоръчаната от нас температура. Така ще усетите всички вкусови качества. Не преохлаждайте прекалено това розе.
svetoslavkirkov –
Изтънчен аромат който трябва да се вкуси. Препоръчвам горещо!