Технология: Розе Пино Гриджо Блъш на Каса Дефра се произвежда по стандартна технология за правене на розе.Контакта с ципите е за кратък период. Ферментацията протича при контролирана температура в иноксови съдове за много кратък период. Гроздобера преминава изцяло с машини, което е типично за изби с голям обем лозя като Каса Дефра. По този начин могат да оберат голям обем от продукция за кратко време и да избегнат предварителна и нежелана ферментация. Това розе няма потенциал за развитие в бутилката. Макар че е бутилирано с винтова капачка тип “Стелвин”. Това позволява виното да се запази по-дълго време свежо в бутилката. За тези от вас, които не могат да изконсумират цялата бутилка, може да си я затворят и съхранят в хладилник до един-два дни.
Температура на сервиране и консумиране: Добре охладено на температура от 8-10 градуса. Препоръчваме да консумирате на препоръчаната от нас температура, с цел по-добро усещане на всички вкусови качества на виното.
svetoslavkirkov –
Трябва да се опита, това е моето розе. Страхотно е!