Технология: Ривърсайд Мускат Отонел на Изба Манастира е вино със стандартна технология на бране – ръчно. Този метод дава възможност да се обират по прецизно. Много от малките изби не само в България, но и по Света предпочитат този метод. Ферментацията протича при контролирана температура в алуминиеви съдове. Виното няма потенциал за развитие в бутилка. То е бутилирано с коркова тапа. Консумирайте до една година от актуалната реколта – 2019.
Температура на сервиране и консумиране: Добре охладено на температура от 8 -10 градуса. Препоръчваме да консумирате на препоръчаната от нас температура, с цел по-добро усещане на всички вкусови качества на виното. Мускат Отонел е много ароматно вино и не подходящо да се консумира по-топло. Наздраве ви желаем.
Отзиви
Все още няма отзиви.