Технология: Рибола Джяла на Ла Магнолия – Фриули е прецизно вино. Отделянето на ципите от целите зърна грозде от чепките е първият процес. Мацерацията протича при контролирана температура за период от 12-15 дни в контакт с ципите. Този процес се случва с добавен Карбонов Диоксид. След това гроздето се мачка много прецизно по така наречения Шампан метод. Това е с цел достигане на по-деликатни аромати. Ферментацията протича при контролирана температура в иноксови съдове. Виното няма контакт с дъбови бъчви. Може да консумирате до две-три години след актуална реколта.
Температура на сервиране и консумиране: Добре охладено на температура от 10-12 градуса. Препоръчваме да консумирате на препоръчаната от нас температура. С цел по-добро усещане на всички вкусови качества на виното. Никога не консумирайте не правилно охладени белите вина. Особено белите вина през лятото.
Отзиви
Все още няма отзиви.