Технология: Просеко Супериоре Брут “Мансуето” Милесимато на Кантина Бернарди е пенливо вино създадено по класическата технология “Шармат Метод”. За това вино технолозите подбират най-качественото грозде от лозята разположени в хълмистите места. Те са в категорията DOCG. Виното е с газировка от – 5.00 атмосфери. Тя се постига чрез частична ферментация в иноксови съдове под контролирана температура от 15’C. При вината Brut – захарната остатъчност е – max 12 g./1L. Това вино няма потенциал за развитие в бутилката. Консумирайте до 1-2 години след актуална реколта.
Температура на сервиране и консумиране: Обикновено се сервират много добре охладени на температура от 6-8 градуса. Препоръчваме да консумирате добре охладени, с цел по-добро усещане на всички вкусови качества. Винаги консумирайте преди или след храна и не разклащайте енергично пенливите вина. Задължително сервирайте в малки чаши с тясно гърло за пенливо вино.
Отзиви
Все още няма отзиви.