Технология: Пино Неро на Ла Магнолия – Фриули е вино с много прецизно отделяне на целите зърна грозде от чепките. Гроздобера се извършва изцяло на ръка. Нещо абсолютно характерно за сорта и за изби от този регион на Италия. Почти всички лозя са сертифицирани под DOC – вино със Защитено Географско Обозначение. Ферментацията и узряването протичат в иноксови съдове под контролирана температура. Виното стои в контакт с ципите за десетина дни по време на алкохолната ферментация. Това вино няма контакт с дъбови бъчви. Няма потенциал за развитие в бутилка. Консумирайте до две-три години от актуална реколта.
Температура на сервиране и консумиране: Препоръчваме да е леко охладено на температура от 13-15 градуса. Препоръчваме да консумирате на препоръчаната от нас температура. С цел по-добро усещане на всички вкусови качества на виното. Не правете изключение при темперирането на това вино. Всеки градус нагоре от горепосоченият, ще ви заблуди във вкусовите му качества на виното.
Отзиви
Все още няма отзиви.