Технология: Малбек “Луиджи Боска” от Аржентина е плътно вино с много прецизно отделяне на целите зърна грозде от чепките. И тук гроздобера се извършва основно на ръка. Ферментацията и узряването са по технология в иноксови съдове под контролирана температура. След като гроздето се мачка, отлежава за 12 месеца в нови Американски дъбови бъчви. Гроздето за това хубаво вино е подбрано от специално селектирани лозя, затова и серията се казва “Signature”. Виното има потенциал за отлежаване в бутилката поне 5 години след актуална реколта. Този Малбек е с няколко Световно престижни Награди.
Температура на сервиране и консумиране: Добре се възприема на температура от 16-18 градуса. Препоръчваме да консумирате на препоръчаната от нас температура, с цел по-добро усещане на всички вкусови качества на виното. Не преохлаждайте това вино. Задължително декантирайте преди употреба. Ще отворите всички аромати и вкусове на виното. Ако нямате декантер просто оставете да подиша за дълго в чашите ви.
Отзиви
Все още няма отзиви.