Технология: Сансер Вал де Лоара на Домейн Ла Вилядуе е от региона на Сансер, Франция. Това вино е с много прецизно отделяне на целите зърна грозде от чепките. Лозовите масиви са разположени в парцел 68 и са 40 годишни. Изложение Южно Югоизточно в три различни почви. Директно пресоване, не повече от 3 часа след гроздобера и студено утаяване. Ферментацията и узряването протичат в иноксови съдове за не повече от 24 часа. В контакт върху финните утайки до средата на Март. И след като се избистри в иноксовите съдове се бутилира. Виното няма контакт с дъб.
Температура на сервиране и консумиране: На температура от 10-12 градуса. Препоръчваме да консумирате на препоръчана от нас температура. С цел по-добро усещане на всички вкусови качества на виното. Не преохлаждайте този тип вина.
Отзиви
Все още няма отзиви.