Технология: Ла Палма Сира на Коно Сур – Чили е вино със стандартна технология на бране на ръка. Ферментацията протича при контролирана температура в алуминиеви съдове. Гроздето е брано само от един регион – подбран основно за това вино от специални лозя. Именно за това носи и името “Сингъл Виниярдс”. Ферментацията протича в иноксови съдове под контролирана температура за един месец. Тази Сира има контакт с нови Френски дъбови бъчви за 15 месеца. Потенциала за остаряване в бутилката може да достигне до 6-7 години след актуална реколта. Виното е бутилирано с коркови тапи.
Температура на сервиране и консумиране: Подходяща температура на сервиране от 14-16 градуса. Препоръчваме да консумирате на препоръчаната от нас температура, с цел по-добро усещане на всички вкусови качества на виното. Декантирайте поне час – два преди употреба. Ако не разполагате с декантер, просто оставете да подиша в чашата ви преди да отпиете.
Отзиви
Все още няма отзиви.