Технология: Крианца – Бодега де Сария от Навара е вино с много прецизно отделяне на целите зърна грозде. Гроздобера се извършва изцяло на ръка. Ферментацията и узряването протичат в иноксови съдове под контролирана температура за период от 15 дни. След което виното отлежава за 12 месеца в Американски дъбови бъчви. Когато е готово за бутилиране, виното се оставя за 5-6 месеца в избата. След това излиза официално на пазара за продажба. Този тип вина имат потенциал за развитие. Може да консумирате до четири – пет години след актуална реколта – 2015 г.
Температура на сервиране и консумиране: Това хубаво вино много добре се възприема на температура от 14 -16 градуса. Препоръчваме да консумирате на препоръчаната от нас температура. За да не пропуснете всички вкусови качества на виното. Отворите бутилката поне час преди употреба. Може да използвате и декантер за достигане на максимални емоции за небцето ви.
Отзиви
Все още няма отзиви.