Технология: Много прецизно отделяне на целите зърна грозде от чепките. Гроздобера се извършва изцяло на ръка. Ферментацията и узряването протичат в иноксови съдове под контролирана температура. Виното стои в контакт с ципите за десетина дни по време на алкохолната ферментация. Този Каберне Фран на Ла Магнолия от Фриули няма отлежаване в дъбови бъчви, което го прави доста елегантно и леко за сорта си. Консумирайте до две-три години след актуална реколта. Виното е сертифицирано по категория DOC, както знаете това е от изключително значение за качеството на вината от региона на Фриули.
Температура на сервиране и консумиране: Охладено на температура от 14-16 градуса. Препоръчваме да консумирате на препоръчаната от нас температура, с цел по-добро усещане на всички вкусови качества на виното. Абсолютно, не се изненадвайте този тип вина, много добре се възприемат леко охладени, така имате шанс да получите необходимите вкусови качества и аромати на хубавото вино. Наздраве за уютните топли зимни дни пред камината.
Отзиви
Все още няма отзиви.