Технология: Каберне Фран Бег ин бокс 5л Ла Магнолия от Фриули е наливно вино пакетирано в опаковка от пет литра. Гроздобера се извършва с машини с цел бързина и функционалност. Всички лозя на избита се намират в непосредствена близост до избата. Това е с цел избягването на всякакви преждевременни нежелани реакции на ферментация. Тя протича в иноксови съдове под контролирана температура. Виното е опаковано стриткно, като са спазени всякакви хигиенични изискавния. Виното има потенциал за съхранение до 10-13 дни след отваряне, задължително дръжте на хладно място след отваряне.

 

Сортове: 100% Каберне Фран  – популярен сорт грозде с произход Франция. Характерен нос и леки аромати на малки горски плодове.

 

Вкусови качества:  Леко и хармонично тяло с леки аромати на диви ягоди. Те преминават в нежен после вкус на сушени горски плодове. На финала този Каберне Фран на Ла Магнолия е с балансирани танини и лек послевкус на пипер.

 

 Регион: Фриули, Коли Ориентали, Северно-Източна Италия. Регион популярен, като един от най-престижните за производство на бели вина.

 

Подходящо в комбинация: Каберне Фран Бег ин бокс 5л на Ла Магнолия , Фриули е много подходящ в комбинация с всякакъв вид леки готвени месни ястия. Също така се комбинира лесно с някой видове сирена. Ние много често споделяме Бег ин бокс с голяма компания от това любимо вино дори и без храна, през хладните есенни дни. Препоръчваме да погледнете и другите им продукти тук.

 

Температура на сервиране и консумиране: Леко охладено на температура от 15-16 градуса. Препоръчваме да консумирате на препоръчана от нас температура. Консумирайте бокса до 10-13 дни след отваряне на развасовката от 5 литра. Не оставяйте на топло след като сте го отворили. Добре е да се охлажда в хладилник. Наздраве.

 

Алкохолно съдържание: 13,5% vol. изключително ниски алкохолни нива

 

 

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Каберне Фран | Бег ин бокс 5л | Ла Магнолия”