Технология: Жу Пепе Же Розе на “Шато дю Руе” от Прованс се произвежда по стара класическа технология за правене на розета. Контакта с ципите е за много кратко време. Трябва да уточним, че лозята са над 60 годишни. Те са разположени в непосредствена близост до самото Шато. Определено това предотвратява всякаква преждевременна ферментация. Тя протича при контролирана температура в иноксови съдове. След бутилиране виното престоява поне 30 дни в избата.Това Розе няма потенциал за развитие в бутилка. Консумирайте до една година след актуалната реколта – 2019 година. Вижте всички розета които предлагаме.
Температура на сервиране и консумиране: Добре охладено на температура от 10-12 градуса. Препоръчваме да консумирате на препоръчаната от нас температура. Това е с цел по-добро усещане на всички вкусови качества на виното. Избягвайте да преохлаждате този тип розета. Така ще затворите всички аромати и вкусови качества на виното.
Отзиви
Все още няма отзиви.