Технология: Фулвио Бело – Розе Методо Класико на КаРугате е естествено пенливо вино с много прецизно отделяне на целите зърна грозде от чепките. Гроздобера задължително се извършва на ръка във първата половина на септември. При вината от този тип ферментацията протича в два етапа. При първият виното ферментира, както при белите вина. При вторият етап, виното се бутилира с добавяне на “Дозаж” . Така се провокира вторичната ферментация в бутилката. Виното отлежава за период от 24 месеца в контакт с утайките. След като е готово за бутилирано виното престъпва към етап на отделяне на утайките от бутилката наречен “Дегоржман”. Този е метод е познат като метода на Шампан.
Температура на сервиране и консумиране: Добре охладено на температура от 6-8 градуса. Препоръчваме да консумирате на препоръчаната от нас температура. Никога не консумирайте топло пенливо вино от този тип, не разклащайте енергично този тип пенливи вина.
Отзиви
Все още няма отзиви.