Технология: Фриулано на Ла Магнолия Фриули е вино с много прецизно отделяне на целите зърна грозде от чепките. Гроздобера се извършва изцяло на ръка. Да не забравим да добавим, че лозовите масиви са разположени в непосредствена близост до избата. Това е с цел избягване на всякаква ранна нежелана ферментация. Мацерацията протича в контакт с ципите за 12 часа, след което мъста се отделя много прецизно. Декантира се при ниски температури. Ферментацията протича при контролирана температура в иноксови съдове. Виното няма потенциал за развитие в бутилка за това консумирайте до една-две години след актуална реколта.
Температура на сервиране и консумиране: Добре охладено на температура от 10-12 градуса. Препоръчваме да консумирате на препоръчаната от нас температура, с цел по-добро усещане на всички вкусови качества на виното. Избягвайте да консумирате това вино по-топло от препоръчаното, няма да успеете да достигнете до желаните аромати и вкусове.
Отзиви
Все още няма отзиви.