Технология: Естерел розе на “Шато дю Руе” от Прованс се произвежда по стандартна технология за правене на розета. Контакта с ципите е за много кратък период. Да не забравим да споменем, че лозята са над 60 годишни. Те са разположени в непосредствена близост до Шатото. Това е с цел предотвратяване на преждевременна ферментация. Тя протича при контролирана температура в алуминиеви съдове. След ферментация и бутилиране виното остава поне 30 дни в избата. След това излиза официално на пазара. Виното няма потенциал за развитие в бутилка. Консумирайте до една година след актуалната реколта – 2019 година. Вижте всички розета които предлагаме.
Температура на сервиране и консумиране: Добре охладено на температура от 10-12 градуса. Препоръчваме да консумирате на препоръчаната от нас температура. Това е с цел по-добро усещане на всички вкусови качества на виното. Избягвайте да преохлаждате този тип розета. Така ще затворите всички аромати и вкусови качества на виното.
Отзиви
Все още няма отзиви.