Технология: Бруна Тоскана Росо Белариа е регионално вино за региона на Монталчино. Гроздобера се извършва основно на ръка. Те са в категоризация IGT. Ферментацията протича в иноксови съдове за 12-18 дни, с периодичен “Батонаж” . След това виното отлежава за период от 12 до 18 месеца в използвани Френски дъбови бъчви. Виното е реколта 2016 и има голям потенциал за развитие в бутилката. Виното е бутилирано с коркова тапа. Произведени са само 3000 бутилки.
Регион: Монталчино, Сиена, Централна Италия.
Температура на сервиране и консумиране: Подходящо е на температура от 20 -23 градуса. Препоръчваме да отворите бутилката поне час – два преди консумация с цел отваряне потенциала на виното. Консумирате на препоръчаната от нас температура, с цел по-добро усещане на всички вкусови качества.
Отзиви
Все още няма отзиви.