Технология: Барбера ди Алба Марио Джирибалди от Пиемонт. Плътно червено вино с прецизно отделяне на целите зърна грозде от чепките. Гроздобера се извършва изцяло на ръка. Мацерация при температура от 28 градуса, за период от 11 дни. След Ферментация в иноксови съдове, виното се оставя в контакт в многократно използвани дъбови бъчви за период от 30 дни. След бутилиране вината оставят за 3 месеца в избата преди да се реализират официално на пазара. Лозята са Органик и от зона с над 350 метра морско равнище,сертифицирана като Супериоре и DOC. Вината от този характер имат потенциал да развитие от три и повече години от актуалната реколта. Виното е бутилирано с коркова тапа.
Температура на сервиране и консумиране: Темперирано на 18-20 градуса. Препоръчваме да консумирате на препоръчаната от нас температура. Декантирайте преди употреба или отворете бутилката да диша час.
Отзиви
Все още няма отзиви.