Технология: Бароло DOCG Марио Джирибалди от Пиемонт е червено вино с много прецизно отделяне на гроздето от чепките. Гроздобера се извършва изцяло на ръка. Ферментацията протича по традиционна технология. При която за 20 дни при контролирана тепература от 30 градуса се изпомпва виното. След това виното почива в иноксови съдове за 4 месеца. Бароло отлежава за 2 години в нови Френски бъчви. След това се бутилира и се оставя на 16 градуса температура под земята. Лозята са от зона с над 350 метра морско равнище, сертифицирана с DOC. Виното има потенциал за развитие до 10 години от актуалната реколта. Виното е бутилирано с коркова тапа.
Температура на сервиране и консумиране: Темперирано на 18-20 градуса. Препоръчваме да консумирайте на препоръчаната от нас температура. Декантирайте преди употреба или отворете бутилката да диша час.
Отзиви
Все още няма отзиви.