Домейн Мирабо

Domejn Mirabo

Домейн Мирабо” – е един проект, идея или по-скоро силно желание за постигане на една мечта. Мирабо ни показват как след 10 години усърден труд един бранд застава на Топ място. Стивън и Джени Кронк решават да променят своя забързан начин на живот в Лондон и решават да осъществят мечтата си. Местят се в малкото селце от 17 ВЕК – Котиняк. Там заедно с трите си деца започват ново начало.

Domejn Mirabo
Семейство Кронк, създателите на Мирабо.

Мечтата им е да създават класни розета от региона на Прованс. Именно тук Френските стари технологии предлагат на цял Свят и до ден днешен страхотни розета. Ето че не след дълго и “Домейн Мирабо” се превръща в топ бранд сред Розета от Прованс.

Презентация на Домейн Мирабо

Всяка година техните вина са удостоени с множество награди от най-престижните винени журнали и адвокати. Робърт Паркер, Джеимс Саклинг и Декантер са само част от изброените. Не след дълго те стават номер едно сред Розетата от Прованс. На едно от последните събития на “Формула 1”, голяма част от присъстващите консумират Пюр” – едно от любимите ни розета. Именно Луис Хамилтън го рекламира след обиколките. Не губете време, а го поръчайте при нас. Вижте всички вина на избата тук.

Leave a Review